Om & Kontakt

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen.

 

Om Laaneansoegning.dk

Det klare formål med Laaneansoegning.dk, er at give dig overblikket over de førende udbydere online. Det gør vi primært ud fra dit pengebehov, da det har en stor indflydelse på hvilke firmaer der kan hjælpe dig.

På den måde får du specifikke oversigter, ud fra dit lånebehov, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at ansøge. Låneansøgningen kan forløbe på mange måder, men kun ved den rigtige fremgangsmåde, finder du den billigste løsning for dig.

Vi er en helt uafhængig hjemmeside, kommercielt drevet, men uden tilknytning til nogle af lånefirmaerne på markedet. Vores mission er at henvise dig til dem vi mener, er de bedste muligheder ud fra din situation. Oversigterne på hjemmesiden indeholder derfor ikke samtlige udbydere online markedet. Der er rigtig mange valgmuligheder, så vi mener blot det vil gøre processen mere uoverskuelig og besværlig for dig.

Brug vores hjemmeside hver gang du skal søge om lån online. Vi giver dig vores bedste råd til hvordan du bør gribe det an og ikke mindst muligheden for at sammenligne udbyderne med hinanden. Få et indblik i lånebeløb, løbetider, renteniveauer, svartider og hvad der ellers kan have en indflydelse på din beslutningsproces.

Bemærk at alle aftaler der laves med eksterne firmaer, er gældende mellem dig og udbyderen – og underlagt deres vilkår. Det er uden for vores ansvarsområde og vi vil opfordre dig til at læse vilkårene grundigt, inden du underskriver en aftale.