Lån penge uden indkomst

Står du uden fast indkomst, og har brug for at låne penge? Der findes forskellige lånefirmaer, som tilbyder at låne dig penge uden du har en bestemt indtægt. De fleste dansker vil jo trods alt have en indtægt fra enten dagpenge, kontanthjælp eller efterløn.

Andre kræver slet ikke du har en indkomst overhovedet, men her vil primært være tale om de små kviklån eller mindre forbrugslån. Læs med i denne guide og bliv klogere på, hvad du har af muligheder.

Oversigt: Lånefirmaer uden indkomstkrav

Vi har her lavet en oversigt over nogle af de lånefirmaer, der kan hjælpe dig selvom du står uden arbejde – som er uden indkomstkrav. Har du overhovedet ingen indkomst, bør du dog overveje andre alternativer.

SelskaberBeløbAlderskravIndkomstAnsøg
Lendon500 - 15.00020 år-SØG
Modus Finans10.000 - 50.00020 år-SØG
L'EASY5.000 - 50.00020 år-SØG
Vivus100 - 6.00020 år-SØG

Ingen indtægt stiller større krav til din økonomi

Hvis du ikke kan fremvise dokumentation på, at du har en fast indtægt, gør det dine muligheder for at låne penge mindre. Det er klart, at udbyderne hellere vil låne penge ud til folk, som har en fast indtægt, og dermed kan betalte pengene tilbage. Derfor er det meget små beløb, det drejer sig om som du måske kan blive godkendt til.

Er det en god idé at søge lån uden indkomst?

Én ting er, at det er muligt at få penge ind på kontoen via online udbydere, selvom der ikke er en fast indtægt ved siden af. En anden ting er, om det overhovedet er en god idé.

Vi anbefaler ikke at du optager lån, hvis du ikke har mulighed for at betale dem tilbage ud fra en fast indkomst. Det vil være et privatøkonomisk skråplan.

Hvis man kommer i økonomiske problemer, og pludselig ikke kan betalte pengene tilbage, går det ikke bare ud over økonomien, men også ens velbefindende samt relation til venner og familie. Det ene fører til det andet, og pludselig står man i uønskede situationer, hvor gæld og renter står en ud af ørerne, og det kan være svært at overskue, hvordan man skal komme ud af sådanne situationer igen.

Hvilke udbydere har krav til min indtægt?

Mange online banker har krav til den månedlige indtægt, og det er sikrest at optage lån hos disse. De  vil nemlig ikke lade dig få pengene ind på din konto med mindre de er sikre på, at du har mulighed for at betale dem tilbage. Dette er altså både en sikkerhed for dig og for udbyderen, og det er helt klart det sikreste valg. Desuden har du også mulighed for at få et langt større beløb, når du kan fremvise dokumentation på, at du har et fast arbejde og dermed en fast indtægt.

Herunder ses en liste over fire banker, som har krav om at du har en indtægt. Det giver dig et indtryk af hvor meget det begrænser dine muligheder, hvis du er uden arbejde.

  • Ekspres Bank: 250.000 kr. årligt
  • Santander Bank: 240.000 kr. årligt
  • Ikano Bank: 225.000 kr. årligt
  • Nordiclån: 150.000 kr. årligt