Mange af os går altid efter det perfekte, men det er ikke altid at vi når hele vejen. Hvis du overvejer at optage et forbrugslån online, bør du helt sikkert sætte dig ind i hvordan du finder den bedste og billigste udbyder. Vi har derfor skrevet dette blogindlæg om den perfekte låneansøgning der hjælper dig en god del af vejen.

Du kan gribe det an på mange måder, men erfaringer viser at de fleste danskere laver samme fejl. Enten ansøger de kun hos 1-2 udbydere, frem for 3 eller 4. Ellers får man ikke undersøgt markedet grundigt nok, inden man starter ansøgningsprocessen. Få gode råd til at komme godt fra A til B her.

Sådan bør du komme fra A til B

Du får her en køreklar guide, til når du skal ansøge lån online. På den måde er du sikker på at komme godt igennem processen, ligesom det gerne skulle sikre dig en af de billigste lån, ud fra din økonomiske situation. For det er vigtigt at understrege, at man kun kan ændre på låneprocessen. Hvordan du agerer, når du indhenter tilbud. Vi kan hverken øge din indtægt eller forbedre din kreditvurdering, via et knips med fingrene.

Nu til vores guide til den perfekte låneansøgning:

  1. Start med at klarlægge dit pengebehov.
  2. Overvej om du har særlige ønsker, eller om renten betyder alt.
  3. Undersøg markedet og udvalget af udbydere.
  4. Ansøg gratis og uforpligtende, hvor du kan.
  5. Afvent svar og vent på alle lånetilbud.
  6. Sammenlign ÅOP, vilkår mv.
  7. Vælg det lånetilbud du foretrækker

Tilbuddet med den laveste ÅOP, vil pr. definition være det billigste og det rigtige valg for de fleste. Det vil kun være særlige vilkår eller behov, der kan ændre på dette.

Overblikket betyder mere end du tror

Der er ingen tvivl om at overblikket betyder mere end du tror. Der findes et væld af udbydere på markedet, mens deres muligheder, renter og vilkår er ret forskellige. Det gør eksempelvis en stor forskel, om du søger lån på 70.000 eller 150.000 kr. Udvalget af firmaer ændrer sig nemlig, i takt med at du ændrer dit ønskede lånebeløb.

I dette eksempel vil du kunne ansøge hos udbydere som DER Privat Finans og Robotlaan.dk, ved førstnævnte behov, mens de udgår såfremt du har brug for 150.000 kroner. Her vil du primært være overladt til udbydere som Bank Norwegian, Santander Consumer og Ekspres Bank.

Overblikket giver dig kort sagt klarhed over, hvem du kan vælge imellem og hvad disse firmaer kan tilbyde dig af renter. Ud fra dette, kan du nemmere og hurtigere komme i gang med at søge det du ønsker.