Lån penge uden krav

Ønsker du at låne penge uden krav? De fleste kender til de strenge krav man finder i de danske pengeinstitutter og ved hvor svært der er at blive godkendt sådanne steder. Det er derfor forståeligt, hvis du søger efter et lån uden krav.

Det er bare sådan at samtlige udbydere har visse krav til dig som ansøger, det siger sig selv. Du skal fx. altid være dansk statsborger og være ude af både RKI og Debitor Registret. Dette uanset om du søger online eller i banken. Når det er sagt, er kravene meget milde hos udbyderne på nettet. Så du har gode chancer for at få godkendt din ansøgning.

Er det muligt at søge lån uden krav?

Det korte svar er nej, men på nettet har du gode godkendelseschancer alligevel. De krav du skal kunne opfylde er nemlig ret banale og noget de fleste danskere kan sige JA til. Du bør faktisk se disse standarder som en positiv ting, for de er nødvendige, hvis du ønsker et billigt lån. Det ville være umuligt, hvis man som selskab lånte til højre og venstre, uden hensyntagen til kreditværdighed, alder og privatøkonomi.

Der er ingen tvivl om at lånemulighederne er nemmest og hurtigst online, hvor du tilmed kan låne uden fast indkomst. Der vil altid være minimumskrav og dem har vi set nærmere på i næste afsnit. Det giver dig et indtryk af hvad du skal kunne opfylde, for at blive bevilget et forbrugslån.

Du skal altid opfylde minimumskrav

Du vil altid skulle opfylde følgende forhold, for at få godkendt din ansøgning:

  • Alderskrav
  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Legitimation (CPR, kørekort og lign.)

Her vil det være meget forskellig, hvilken alder der kræves. Nogle steder skal du bare være myndig (18 år), mens firmaer som Bank Norwegian og Ferratum kræver du er mindst 23 år. På den måde er det vidt forskellig hvor du kan søge, hvis du ligger i den unge målgruppen.

Vi nævner ikke indkomsten som et punkt og med god grund. Nogle steder stilles der nemlig ikke krav, mens andre blot kræver du har fast arbejde. Du skal dog forvente, at jo flere penge du tjener, desto større chancer for at blive godkendt. Det vil altid være et klart plus, at du kan fremvise en fast månedlig indtægt – og helst en indkomst der ikke kommer fra dagpenge og kontanthjælp.

Vi håber du har fået et bedre indblik i hvad der forventes af dig, når du ansøger.