Lån penge uden NemID

Vil du af den ene eller anden grund gerne låne penge uden at skulle bruge dit NemID? Det kan sagtens lade sig gøre at slippe udenom at skulle bruge sit NemID, men det tager ofte lidt længere tid at få svar på sin ansøgning. Læs med her, og find ud om at det kan svare sig ikke at bruge din digitale signatur.

Bør jeg søge lån uden NemID?

Engang var det meget nemt og ligetil at søge penge online uden at skulle bruge NemID. Siden den digitale sikkerhedsløsning blev taget i brug i 2010 har både det offentlige og private taget det til sig, da det sikrer en langt større sikkerhed på nettet. Derfor er det også de færreste steder efterhånden, der tilbyder at låne penge ud, hvis man ikke ønsker at bruge sit NemID.

Mange tror, at hvis man kan låne penge uden at bruge sin digitale signatur, kan man være anonym, men dette passer slet ikke. I stedet for at underskrive låneansøgningen på nettet med sin kode fra NemID’et skal man nemlig bare printe ansøgningen, udfylde den med alle sine personlige informationer i hånden, sende den via posten og vente på at den kommer tilbage med posten igen. Der er altså ingen smarte ting ved ikke at bruge sit NemID.

NemID gør processen nemmere og hurtigere

En af de helt store fordele ved at låne penge online, er at man slipper for at aftale møder med bankrådgiveren, og man slipper for at holde styr på papirer, underskrifter osv. Derudover er en af de store gevinster, at det kun tager få minutter eller timer, før man får svar på, om man at blevet godkendt til at låne. Og når først man er godkendt, tager det ikke mange dage før pengene står på kontoen.

Derfor er det også en rigtig dum idé ikke at bruge sit NemID til at ansøge. Det er nemlig det, som er skyld i at det kan gøres så hurtigt, og alternativt bliver du nødt til at printe aftalen, underskrive den i hånden, frankere brevet og sende det afsted til banken. Og det er ikke engang alle banker, der tilbyder denne langsommelige service.

Næsten alle online udbydere bruger NemID

Det er stort set alle online udbydere der i dag bruger NemID. Det gør de, fordi det er den sikreste metode, og fordi du ved at underskrive med din digitale signatur giver dem adgang til dine personlige oplysninger, og de kan derved nemt og hurtigt kreditvurdere dig uden at skulle stille dig en masse spørgsmål og bede dig indsende en masse bilag.

NemID er altså både smart for udbyder og for lånetager, og der findes ingen gode grunde til ikke at benytte sig at den hurtige service, som følger med når man bruger sin digitale signatur.