Lån penge uden sikkerhed

Hvor kan man tage et lån uden at skulle stille sikkerhed? Mangler du penge, som du ikke har? Der findes mange muligheder for at tage et nemt online lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed.

Undgå lange samtaler med din bankrådgiver, og ansøg hurtigt om at låne penge, som du får svar på i løbet af ingen tid.

Online lån uden sikkerhed

Det kan være meget besværligt at få lov til at låne penge af banken, da det kræver møder med bankrådgiveren, og ofte skal man stille sikkerhed i form af hus, bil eller båd. Derudover kræver det ofte, at du gennemgår sin personlige økonomi, lægger budget osv.

Alle disse ting kan virke voldsomme og uoverskuelige, hvis du bare gerne vil have penge til at kunne tage på festival med vennerne, give sin familie en skøn sommerferie eller holde bryllup for familien. Det er der heldigvis råd for, for der tilbydes mange steder online lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed.

Vi har lavet en oversigt med gode udbydere online, hvor du kan søge lån helt nemt og enkelt:

SelskaberBeløbAlderskravAnsøg
Lånio10.000 - 300.00018 årSØG
Paymark Finans10.000 - 150.00021 årSØG
L'EASY10.000 - 150.00021 årSØG
Modus Finans10.000 - 50.00021 årSØG
L'EASY Minilån10.000 - 50.00021 årSØG
Nova Finans10.000 - 50.00018 årSØG

Hvad betyder lån uden sikkerhed?

At tage et lån uden at skulle stille sikkerhed betyder, at de banker som tilbyder disse, ikke kræver pant i dine ejendele såfremt du misligholder dine forpligtelser. Det giver dem en sikkerhed for at få en del af deres penge retur, uanset hvad, hvorved de løber en mindre risiko. Dette er grunde til at finansiering med sikkerhed er billigere og typisk medfører en lavere rente.

At stille sikkerhed betyder ganske enkelt, at banken skal have en økonomisk sikkerhed i noget du ejer, førend de er villige til at låne dig pengene. Ejer du et hus, en lejlighed, en bil eller en båd kan dette være sin sikkerhed, da banken så ved, at de i værste tilfælde kan få pengene igen ved f.eks. at sælge bilen.

Gode råd til hvad du bør vælge

Hvis du har brug for pengene nu er her, og gerne vil have dem ind på din konto i løbet af et par dage, så er et lån uden sikkerhed det, du skal vælge. Det tager både kort tid at ansøge, at få svar og at få pengene ind på din konto.

Når du ansøger kan du ligeledes se en beregner, der viser hvad det kommer til at koste om måneden og det er derfor vigtigt, ikke at vælge en løsning, som du ikke kan betale. En ydelse der vil være for stor en udgift om måneden.

Er du i tvivl om, hvad du har råd til af nye udgifter om måneden, så tag et møde med din bankrådgiver, og få ham/hende til at hjælpe dig med at lægge budget. Det kan være en god idé at tage et lån hos din bank, hvor du skal stille sikkerhed, hvis du gerne vil være sikker på, at din økonomi kan klare det.