Lån 10.000

Står du og skal du bruge 10.000,- kr.? Her kan du se en oversigt over, hvor du kan låne 10.000,- kr. og hvor du finder det billigste lån. Lån pengene nemt og hurtigt online, og find hurtigt ud af om du bliver godkendt. Undgå på den måde et langt og kompliceret bankmøde med din bankrådgiver.

Privatlån på 10000 kr.

Der kan være rigtig mange gode grunde til at skulle bruge 10.000,- kr. Om det er til et indskud til den perfekte lejlighed, en ny computer til studiestart, en drømmerejse med kæresten eller måske noget helt andet, så kan man nemt og på ganske få minutter tage det lån, der kan opfylde de behov, man har.

Selvom 10.000,- er rigtig mange penge, og det kan føles som evigheder at få sparet så mange penge op, så er det et meget lille beløb, når man taler om lån. På mange online lånesites kan man søge helt op til 100.000,- og nogle gange mere, så på den måde er titusinde ikke mange penge. Søg privatlån på 10000,- via disse udbydere:

SelskaberBeløbAlderskravAnsøg
Lånio10.000 - 300.00018 årSØG
Paymark Finans10.000 - 150.00021 årSØG
L'EASY10.000 - 150.00021 årSØG
Modus Finans10.000 - 50.00021 årSØG
L'EASY Minilån10.000 - 50.00021 årSØG
Nova Finans10.000 - 50.00018 årSØG

Hvad koster det at låne 10000?

Der er ikke et entydigt svar på, hvad det koster at låne 10.000,- kr. Der er nemlig forskellige renter hos de diverse låneudbydere, og det gælder derfor om at undersøge markedet, inden man beslutter sig for, hvor man vil låne sine penge. Dette behøver dog ikke at tage lang tid, da siderne har nogle nemme låneberegnere.

Du kan se konkrete låneeksempler på alle udbydernes hjemmesider, hvor du kan få et indtryk af åop og det generelle omkostningsniveau. Du skal bare vide, at du aldrig kan være sikker på hvad du får tilbudt. Det er derfor du må i gang med at udfylde ansøgninger, for at blive klogere på dine muligheder som kunde. Det er den eneste vej til at sammenligne priser og finde den bedste udbyder for dig.

Man kan også vælge en meget høj løbetid, f.eks. kan man hos Bank Norwegian vælge helt op til 180 måneder, hvilket giver en meget lav pris pr. måned.

5 populære formål

Som før skrevet kan der være rigtig mange gode grunde til at låne 10.000,- kr. Herunder ser du 5 populære formål, som 10.000,- kan hjælpe en rigtig godt på vej til.

 • Rejse
  Drømmer du om at komme ud at rejse, men er du i en situation, hvor det er noget nær umuligt at få sparet nok penge op, så kan et privatlån på 10000,- kr. være en rigtig god idé. Titusinde rækker langt, og det sagens blive til en uges ferie i Syden med gode strand- og madoplevelser. 
 • Fest
  Skal dit barn døbes eller er der en stor rund fødselsdag om hjørnet? Eller bliver der bare aldrig rigtig råd til brylluppet? For 10.000,- kan man holde en rigtig hyggelig dåb eller navngivningsfest, og med lidt kreativ tankegang kan der også sagtens blive til et ordentligt brag af en fødselsdag. Et primitivt bryllup, hvor gæsterne selv tager mad med, og hvor telte i haven gør det ud for festlokalet er ofte de hyggeligste og mest festlige bryllupper, og et privatlån på 10.000,- kr. er et perfekt tilskud til dette.
 • Boligindskud
  Hvis man har været boligsøgende længe, og endelig finder en bolig, som passer en, og som man kan få lov at leje, kan mange godt blive overraskede over hvor meget man skal lægge i boligindskud. Hvis man ikke har en rig onkel eller en stor opsparing i banken, kan det faktisk være svært at indbetale boligindskuddet, men et godt råd er derfor; lån 10.000,- og flyt ind i din bolig med god samvittighed.
 • Elektronik
  Især lige omkring studiestart, finder mange ud af, at det er tid til at investere i noget nyt elektronik. Ofte er det computersituationen, som ser noget sløv ud, og til et krævende studie behøver man en computer, der ikke kan finde på at brænde sammen hvert sekund. At låne 10.000,- til en ny computer er derfor også et godt formål.
 • Transport
  En ny cykel, knallert eller en ny (brugt) bil kan være løsningen, hvis man får nyt studie eller nyt arbejde, som ligger for langt væk fra offentlig transport eller gåafstand. Det kan også være, at bilen trænger til nogle nødvendig reparationer, som ofte kan løbe op i mange tusinde kroner. Penge til et nyt transportmiddel så som en bil, knallert eller cykel kan derfor være en god idé.