Lån 100.000

Hvis du står og skal bruge 100.000 kr. på noget, som du drømmer om, er det rent faktisk muligt at låne pengene i løbet af et par dage. I denne artikel kigger vi på, hvor du kan låne 100.000 med de laveste omkostninger, samt hvilke ting du skal overveje, inden du ansøger om at få pengene ind på din konto.

Hvor kan jeg søge privatlån på 100.000?

Der findes efterhånden en del online udbydere, som tilbyder at låne dig 100.00 kr. Dette kaldes for forbrugslån, og det betyder at du kan bruge pengene på lige præcis det, du har lyst til. Vi har lavet en oversigt med flere af dine gode lånemuligheder online:

SelskaberBeløbAlderskravAnsøg
Lånio10.000 - 300.00018 årSØG
Paymark Finans10.000 - 150.00021 årSØG
Letfinans10.000 - 350.00021 årSØG

Dem som du låner pengene af, stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad du vil bruge dem på, de koncentrerer sig udelukkende om, om du kan tilbagebetale pengene over den aftalte tid.

Derfor er der en række krav, som du skal opfylde for at få lov til at tage et forbrugslån. Du skal bl.a. ikke stå registreret i RKI eller i Debitor Registret, og derudover skal du for at låne sådan et stort beløb have et fast arbejde, og dermed en fast indkomst. Du skal også være bosat i Danmark, og mange banker har ligeledes krav til din alder, hvilke er forskellige fra udbyder til udbyder.

Hvad koster det at låne 100.000 kr?

Det er ikke sådan lige at sige, hvad det koster at låne 100.000 kr. Der er nemlig forskellige renter fra bank til bank, og så kommer det også an på, om du vælger at tilbagebetale pengene over kort eller lang tid. Der er altså mange parametre, som har indflydelse på, hvad det koster dig.

Omkostningerne ved et privatlån på 100.000 kr. kan kun klarlægges ved at du søger og indhenter flere tilbud. På den måde får du et konkret tilbud og rente, du kan forholde dig til og hvor de samlede kreditomkostninger vil fremgå. Alt andet vil hurtigt blive spekulationer og vejledende eksempler, du reelt kun kan bruge til at udvælge et par kandidater.

Så derfor; få altid søgt hos flere, så du finder den bedste løsning.

Har banken afvist dig? Gode chancer online

Det sker for mange at banken afviser din ansøgning, specielt når der er tale om mange penge som 100.000 kroner. Det kræver en stærk økonomi at blive godkendt til det, hvis pengene skal bruges på forbrug. Selv hvis det er fornuftige formål som ombygninger eller efterisolering af boligen, er der ingen garanti for godkendelse.

Dette fordi de stiller skrappe krav til din privatøkonomi som kunde. Chancerne er anderledes gode online, hvor du tilmed kan forvente en lidt højere rente. Det er den normale konsekvens ved at vælge online udbyderne, frem for banken. Du kan hurtigt komme i gang med at ansøge forbrugslån på 100.000 kr. via vores oversigt.