Lån 200.000

Det kræver en god økonomi at låne 200.000 kroner, specielt hvis du spørger banken og pengene skal bruges til forbrug. I banken vil du opleve at det er svært at blive godkendt til et lån på 200.000 kr. og at formålet har en betydning. Det står i skarp kontrast til online selskaberne.

Her blander de sig ikke i formålet og det er langt nemmere at blive godkendt. Den “pris” du betaler for det, er lidt højere renter, end hvad du normalt kan opnå i banken. Omvendt kan du komme i gang med dine renoveringer, efterisolering af hjemmet eller øvrige projekter. Det er der bestemt fordele ved.

Hvor kan man søge privatlån på 200.000 kr?

Det store spørgsmål er hvor du kan låne 200.000 kr. online. Vi har lavet en oversigt med flere af de billige firmaer på nettet. Det gør det enkelt og ligetil at komme i gang med ansøgningsprocessen. Ud fra de vejledende renter, er Bank Norwegian og Santander Consumer Bank, de to billigste lige nu. Søger du hos de to, står du stærkt i forhold til at finde et billigt privatlån på 200.000 kroner.

SelskaberBeløbAlderskravAnsøg
Lånio10.000 - 300.00018 årSØG
Paymark Finans10.000 - 150.00021 årSØG
Letfinans10.000 - 350.00021 årSØG

Vi har valgt at inkludere DER Privat Finans, hvis du kan nøjes med færre penge. Når du har brug for hele 200.000 kr. er der ikke så mange udbydere at vælge imellem. Andre du kan overveje er bl.a. Ekspres Bank og Ikano Bank, hvor du kan søge op til 300.000 kroner.

Hvad koster det at låne 200.000?

Det er altid vigtigt at du sætter dig ind i omkostningerne, når du låner 200.000 kroner. For det er bestemt ikke gratis og der kan tværtimod være stor forskelle på omkostningsniveauet. Af samme grund, er det ikke ligegyldigt hvem du vælger som din udbyder.

Vi ønsker at klæde dig godt på, dels via vores oversigt og dels via dette afsnit. Her vil vi fortælle dig om de centrale aspekter du bør kende til og ikke mindst, hvordan det billigste lån på 200.000 findes.

Først er det vigtigt at sige, at du ikke er garanteret noget rente eller åop hos nogle udbydere, selvom de fremgår specifikke tal i låneeksempler og vejledende renter i forskellige oversigter. Du vil helt sikkert vide, at der er stor forskel på omkostningerne, alt efter om du får tilbudt en rente på 5 eller 20 %.

Hvordan sikrer du så dig selv den laveste rente? Det er næste skridt mod den billigste løsning. Det er ikke som at handle i supermarkedet eller tøj på nettet, hvor priserne er nemme at sammenligne – indtil man har fundet den billigste webshop. På lånemarkedet er det noget mere individuelt og mindre gennemskueligt. Her er det nemlig dine personlige forhold, der spiller en central rolle.

Af samme grund, er du nødt til at indsende en ansøgning, for at se hvad de enkelte udbyder kan tilbyde dig. Dette bør du faktisk gøre 2-4 forskellige steder, for at give dig selv et stærkt udgangspunkt. Ellers kan det være du kun modtager 1 lånetilbud retur og hvordan kan du så vide, at du vælger rigtigt? Det kan du ikke!

Det er derfor med god grund at vi anbefaler du søger hos flere firmaer, for at sikre dig selv de laveste omkostninger. Der er bare alt for få danskere, der kan se vigtigheden af dette. Du bør ikke lave samme fejl.

Du får svar inden for kort tid

En af mange fordele ved Internettet er, at du får kort inden for kort tid. Svartiderne er forskellige, men vil typisk være på alt fra 1 time til samme dag. Du kan derfor få klarlagt dine muligheder for at låne 200.000 kr. i løbet af kort tid.

Det står i kontrast til nogle banker, hvor man kan risikere at vente noget længere tid på svaret. Dertil kommer de ekstra informationer de ønsker, for overhovedet at kunne vurdere, om de vil sige JA eller NEJ.

Nemt og hurtigt alternativ til din bank

Der er sket en interessant udvikling de senere år, hvor mange banker har strammet deres krav, for alle der ønsker at optage forbrugslån. En stramning der formegentlig kan knyttes tilbage til Finanskrisen. I samme periode er det ikke nødvendigvis blevet nemmere at låne penge online, men det er i hvert fald blevet langt billigere.

Det understreges af de lave renter du fx. finder hos Santander Consumer Bank og Bank Norwegian. To udbydere der er kommet til, i løbet af de senere år. Det har betyde at forskellen mellem landes pengeinstitutter og lånefirmaer online, er blevet mindre end længe. Renteforskelle er umiddelbart mindre end for 5-10 år siden, ansøgningsprocessen har aldrig været hurtigere og det er fordele som er gået op for mange danskere.

Det bliver derfor spændende at se udviklingen over de næste par år. For der er ingen tvivl om at online bankerne, er blevet et nemt, hurtigt og prisvenligt alternativ til din bank. Et alternativ hvor du ligeledes kan få kreditkort, netbank og en højrentekonto, hos visse udbydere.