Lån 400.000

Har du brug for et lån på 400.000 kr? Der kan være mange gode grunde til at skulle bruge 400.000 kr. Om det er er en ny bil, en ny tilbygning til huset, et sommerhus eller en stor drømmerejse rundt om jorden, som du går og drømmer om, ja så har du faktisk muligheden for at tage et lån på 400.000 kr. uden at skulle stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges på.

Online privatlån på 400.000 kr.

Fordelen ved at tage et online privatlån, når du skal bruge 400.000 kr. er, at du ikke behøver oplyse udbyderen om, hvad du skal bruge pengene på. Hvis du vil låne pengene af banken, kræver det ofte at du stifter pant, og at du tager nogle møder med din bankrådgiver. Du skal med andre ord gennemgå din privatøkonomi og dit budget samt behovet for det, du vil bruge pengene på, med din bankrådgiver. Det er herefter op til ham/hende at vurdere, om du må låne pengene.

At tage et privatlån på 400.000 online er både hurtigere og nemmere. Du udfylder blot en online ansøgning, og skriver under med dit NemID. I løbet af få timer eller få dage vil du få svar på, om du er godkendt til at få pengene sat ind på din konto – og hvis du bliver godkendt står de på din bankkonto i løbet af en eller meget få dage.

Bank Norwegian er eneste mulighed online

Hvis det er 400.000 kr., som du har brug for, er der kun én mulighed online, nemlig Bank Norwegian. Der er nemlig ingen andre udbydere, der tilbyder så højt et beløb. Men ligesom med alle andre online udbydere, er der et par ting, som du skal opfylde, for at du kan blive godkendt.

Du skal være bosat i Danmark, og have et fast arbejde, dvs. en fast indkomst. Derudover må du ikke være registreret i hverken RKI eller i Debitorregistret,

En af markedets bedste renter

Hos Bank Norwegian tilbyder de normalt lave renter. Det er generelt et af de billigere forbrugslån, du kan finde i Danmark.

Når du vælger afbetalingsperioden, er det vigtigt at du er bevidst om, at jo længere tid du vælger at betale pengene tilbage over, jo dyrere bliver lånet samlet set, pga. renter og gebyrer. Men til gengæld bliver det også en mindre udgift for dig hver måned.

Sørg derfor for altid at vær realistisk, når du vælger, over hvor lang tid du vil tilbagebetale beløbet.

Hvor kan jeg ellers låne 400.000?

Da Bank Norwegian er den eneste online udbyder, der tilbyder lån helt op til 400.000 kr. er der ikke andre alternativer, hvis det er et online forbrugslån du ønsker. Derimod er der mulighed for at henvende sig til banken, eller at tage lånet hos forhandleren.

Hvis det f.eks. er en bil, som du ønsker at købe for pengene, er der mange bilforhandlere der tilbyder at låne dig pengene. Dog kræver de fleste forhandlere en høj udbetaling, og det kræver derfor at du allerede har en del penge stående på kontoen.

Du kan også vælge at forsøge at låne pengene af banken. Der kræver dog, som tidligere skrevet, et eller flere møder, samt gennemgang af din privatøkonomi og hvad pengene skal bruges på.