Hvad koster det at låne 100.000 kr.?

Overvejer du at låne 100.000 kr., men er i tvivl om, hvad det vil koste dig, og hvor du kan gøre det henne? I denne artikel guider vi dig gennem junglen af online låneudbydere og kommer med svarene på de meget udbredte spørgsmål.

Der kan være mange gode grunde til at ville låne 100.000 kr., og takket være de mange online banker, så er det utrolig simpelt og let at søge online. Det store spørgsmål er hvilke omkostninger og renter du kan forvente.

Processen er sådan, at alle udbydere vil kreditvurdere dig og først bagefter, kan de tilbyde dig en specifik rente og åop. Det er med andre ord ikke til at vide, hvad det koster at låne 100.000 kr. Du skal selv gøre forarbejdet ved at ansøge og få fat i konkrete tilbud.

En af de store fordele ved at søge pengene hos online banker er, at du ikke behøver “stå til ansvar for”, hvad pengene skal bruges på. Du skal blot gøre op med dig selv, om det er en vigtig nok ting til, at du bør tage et lån.

Hvem kan låne 100.000?

Som udgangspunkt kan alle låne 100.000. Men der er selvfølgelig visse krav, som skal være opfyldt. Du skal for det første bo i Danmark og/eller som minimum havde CPR nummer. Og så må du ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret. Derudover er der forskellige krav til hvor gammel du skal være, hvilket svinger fra 18 til 25 år.

Derudover skal du have en fast indkomst, da der naturligvis ikke er nogen der vil låne 100.000 kr. til en, som ikke har et bevis på, at han/hun kan tilbagebetale beløbet inkl. renter. Hvis du opfylder disse krav, kan du i løbet af ingen tid insende en ansøgning, hvor du blot skriver under med din digitale signatur.

Herefter går der et par timer eller et par dage, afhængig af hvor du søger, inden du får svar på om du er godkendt. Ender du med at blive godkendt, får du svaret på det indledende spørgsmål: Hvad koster det at låne 100.000?

Du skal helst have flere tilbud liggende foran dig, da omkostningerne vil være forskellige, således du ender med den billigste løsning.

Hvem tilbyder lån på 100.000 online?

Der er forskellige udbydere, som tilbyder et lån på 100.000. Dette beløb er i den højere ende af, hvad du kan søge online. Herunder ses 4 gode selskaber, der er værd at overveje. Når du sammenligner låneudbyderne imellem er det ÅOP, som du skal tage udgangspunkt i.

Her bliver der nemlig ikke kun taget højde for rente, men også for de gebyrer og andre omkostninger, du bliver pålagt som forbruger.

  • Bank Norwegian
  • Lendo
  • Lånio
  • Lendme
  • Santander Consumer Bank
  • Ikano Bank
  • Coop Bank
  • Facit Lån
  • Express Bank m.fl.

Vi håber du er blevet klogere på både krav og omkostninger – og ikke mindst hvordan det hele hænger sammen. Kom i gang med at søge uforpligtende og så skal du nok finde ud af, hvad det koster dig.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *